Over Endore

Ik kan u ondersteunen op kruispunten in persoonlijke en zakelijke relaties.
Kruispunten waarop wegen zich (lijken te) scheiden. Soms spelen conflicten daarbij een rol.

In die gevallen treed ik op als mediator. Dat doe ik deskundig: ik ben MFN-geregistreerd, rechtbankmediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Cliënten met een laag inkomen en weinig vermogen kunnen tijdens de intake onderzoeken of ze in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Mediation of niet, ik kies voor een samenwerking met u met duidelijke uitgangspunten: 
vrijwilligheid, inspanningsverplichting, geheimhouding, vertrouwelijkheid en commitment.

Ik richt mij met mijn diensten op mensen die willen investeren in de kwaliteit van het leven, nu en in de toekomst.

Over Ina de Jonge

ina_de_jonge

Voor mij was de scheiding het begin van een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin ik met Endore uiteindelijk al veel mensen heb kunnen (en nog zal) helpen.

Ik weet uit ervaring wat het leven kan brengen. Onverwachte wendingen, soms door verrassende beroepskeuzes, soms door ernstige ziekten, soms door relationele uitdagingen.

Ik ben moeder van drie volwassen kinderen.

Mijn levensmotto – doorgaan! – is mijn ondernemingsmissie. Een slogan. Een belofte. Overeenkomsten maken van verschillen. Ik word daarbij ervaren als inspirerend en daadkrachtig tegelijk.

Creatief en concreet. Onpartijdig maar betrokken. Ik ben het gezicht van Endore en maak graag met u kennis.

Mijn kantoor is gevestigd in mijn woonhuis in Zwolle. Het is een bewuste keuze om u te ontvangen in een comfortabele en neutrale omgeving zodat u vrij en ongedwongen uw verhaal kunt vertellen.